Werkwijze

U belt met onze telefonist en vertelt u wat voor merk sloopauto u wilt aanbieden. Onze medewerker zal u een aantal vragen stellen over de auto daarbij controleren wij het kenteken bij de rijksdienst voor weg verkeer. Door onze jaren lange ervaring geven wij  vaak gelijk een bod af op uw auto. Maar het komt ook voor dat wij de auto eerst willen zien. Dan maken wij een afspraak wanneer het u schikt om langs te komen.

autodoc.be

Gaat u akkoord met ons bod dan maken wij een afspraak wanneer de sloopauto bij u thuis wordt opgehaald. Bent u in de gelegenheid  om de auto te brengen dat kunt u altijd rekenen om een vergoeding voor de terug reis. Het afgesproken bedrag wordt direct aan de eigenaar uit betaald. Tevens ontvangt u een inkoop factuur en een geldige vrijwaring zodat u geen kosten meer heeft aan verzekering of wegenbelasting.

Vervolgens wordt uw auto afgevoerd naar een erkende autosloperij. Deze zal zorg dragen dat de auto volgens huidige normen wordt gedemonteerd. Olie en smeermiddelen worden als eerst verwijdert vervolgens de bruikbare onderdelen.

Zo heeft u uw sloopauto zeer snel succes vol verkocht via sloopauto verkopen en heeft u een eerlijk bedrag ontvangen voor uw auto.

Uw auto naar de sloop

Tot wel 1500 euro en meer terug voor uw schade auto. Wij geven altijd het hoogste bod

auto-ONDERDELEN24.nl