elektrische bedrijfswagen

Tag: elektrische voertuigen Bestelauto.nl.
Alle pakketten in het centrum van de Friese hoofdstad worden vanaf 2018 elektrisch bezorgd. VDL en Picnic ontwikkelen samen elektrische last-mile bestelauto. 11 juni 2018. VDL Steelweld, TNO en de populaire online supermarkt Picnic gaan samen een nieuwe elektrische last-mile bedrijfsauto ontwikkelen.

autodoc.be

Nissan e-NV200 VAN Elektrische bedrijfswagen Elektrisch voertuig Nissan.
Daarnaast maken de lagere eigendomskosten de Nissan e-NV200 100% elektrische bedrijfswagen definitief tot de allerbeste keuze voor uw bedrijf. voor lagere gebruikskosten. een slimme investering. Met de overstap naar een elektrische bedrijfswagen zult u merken dat de totale kosten van uw bedrijfsvoering drastisch zullen dalen.
Twee nieuwe 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagens Oving.
Europas populairste, compacte elektrische bedrijfswagen van de afgelopen zes jaar is voorzien van een nieuwe batterij en een nieuwe elektromotor. Daarmee is de actieradius met meer dan de helft toegenomen: van 170 tot 270 kilometer volgens NEDC, ofwel de grootste actieradius van alle lichte bedrijfswagens die momenteel te koop zijn.
Pioniers kiezen voor de elektrische auto’s’ van Renault.
100% bedrijfswagen 100% elektrisch. Ga duurzaam aan het werk. Elektrische auto’s: zuinig en stil. Wanneer stap jij over? Rijden in een elektrische auto is een geheel nieuwe en verrassende ervaring. Dat begint al met het aanzetten van de motor. Het blijft muisstil.
Citroën Berlingo Electric Citroën Nederland.
Rijdt u liever in een Citroën Berlingo die beschikt over een schone dieselmotor? Bekijk dan snel wat deze moderne en veelzijdige bedrijfswagen voor u te bieden heeft. Citroën Berlingo met dieselmotor. Zoek een dealer. Bent u een particulier? Stel uw bedrijfswagen samen.
Nissan e-NV200 4% bijtelling Elektrische bestelauto.
De 100% elektrische bedrijfswagen. Onze automerken /. De Nissan e-NV200 kopen bij Stern. Wilt u een duurzame bedrijfswagen? De Nissan e-NV200 is perfect als 100% elektrische bestelauto. Ervaar zelf het rijden in de elektrische Nissan, met slim design en de beste laadruimte in zijn klasse.
Ontdek de bedrijfswagens van Renault.
Service elektrische autos. Renault in Nederland. Nieuws en persberichten. Werken bij Renault. My Renault Bericht Uitloggen. Enter your search term. Ontdek ons Renault Pro gamma. Heeft u een bedrijfswagen nodig? Ontdek alles wat ons gamma te bieden heeft. Brochures Prijslijsten bekijken.
Wordt de eVito uw eerste elektrische bedrijfswagen? Nationale Autolease.
Wordt de eVito uw eerste elektrische bedrijfswagen? Wordt de eVito uw eerste elektrische bedrijfswagen? Mercedes-Benz krijgt van ieder van hun modellen een variant met elektrische aandrijving. De Mercedes Benz eVito wordt het eerste model dat volgend jaar geleverd gaat worden in Duitsland.
Elektrisch rijden! Wanneer stapt u over? Bedrijfswagen kopen.
Op 9 december j.l. informeerde Renault ons dat hun elektrisch aangedreven bedrijfswagen, tevens best verkochte elektrische bedrijfswagen, de Kangoo ZE nu een actieradius heeft van 270 km in plaats van de 170 km daarvoor. In de praktijk geeft dat een bereik van 200 km.
Top10 Elektrische auto’s’ ANWB.
Top10 Elektrische bestelauto’s.’ Voor het eerst hebben ANWB en Natuur Milieu een Top 10 elektrische bestelauto’s’ samengesteld. Onderstaande 10 bestelauto’s’ zijn beschikbaar op de Nederlandse markt. Sommige direct vanaf de importeur, anderen zijn door derden omgebouwd en zo geschikt gemaakt voor elektrisch rijden.

auto-ONDERDELEN24.nl