auto taxatie oldtimer

Oldtimertaxeren Taxatie op maat.
BTW komen wij bij u aan huis. Als onafhankelijk VRT gecertificeerde register taxateurs kunnen wij de taxatiewaarde van uw oldtimer verzorgen. Onze taxateurs zijn uiterst deskundig en hebben oog voor de schoonheid van uw klassieker. MAAK EEN AFSPRAAK. Soort afspraak Oldtimer/youngtimertaxatie. Vragen of opmerkingen. Aangesloten bij KIWA/SCM. Geregistreerd bij Carfax. Dank u vriendelijk voor een uiterst proffessionele, snelle en klantvriendelijke afhandeling. Hier kan menigeen zich een voorbeeld aan nemen.’ Zeer” snel en prettig op een persoonlijke manier kunnen schakelen. Met spoed t.b.v. verzekering taxatierapport nodig. Van eerste contact tot taxatierapport nog geen week tijdsbeslag. Taxatie mijn inziens in lijn met marktprijzen, waarbij staat van auto goed betrokken is.

Taxateurs overzicht voor uw oldtimer Oldtimer-Verzekering.nl.
Jonker Wesdorp B.V. is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van schade-expertise en taxatie van motorvoertuigen. Tel: 023-5622944 E-mail Website. FEHAC, Nivre VRT. De Jong Klassieker Taxaties, Sneek. Hét adres voor het taxeren van uw oldtimer, klassieker of semi-oldtimer in de omgeving Friesland. Tel: 06-53172665 E-mail Website. Vanuit Munstergeleen verzorgd Simon-Expertise taxaties van oldtimers, hedendaagse voertuigen en custom cars. Tel: 06-15406448 E-mail Website. Bruijn Expertise, Dodewaard. Niels Bruijn verricht sinds 2007 schade-expertises en taxaties aan zowel klassieke als hedendaagse voerguigen. Tel: 06-53962684 E-mail Website. FEHAC, Nivre VRT. Mark van Broekhoven, Landhorst. Van Broekhoven Taxaties is een gecertificeerd en onafhankelijk taxatiebureau voor al uw taxaties. Tel: 06-29383915 E-mail Website. Helms Automotive Taxaties, Hoofddorp. Al meer dan 30 jaar taxeert de heer Helms bijzondere, antieke en klassieke voertuigen vanuit Hoofddorp. Tel: 06-53552984 E-mail Website. Gerd Schippers doet naast 7960: taxaties ook veel op het gebied van BPM taxaties en contra expertises. Tel: 06-54350254 E-mail Website. Rietveld Taxaties, Sleeuwijk. Tel: 06-48084557 E-mail Website. FEHAC, TMV VRT. Gratama Luxwolda, Amsterdam. Tel: 06-53720405 E-mail Website. FEHAC, TMV VRT. Tel: 06-18677030 E-mail Website. Augustijn Auto Expertise, Ulvenhout.

autodoc.be

Oldtimer Nederland, klassiekers, oldtimers en classic cars.
Naast de kantooruren is het ook mogelijk om uw auto s avonds of in het weekend te laten taxeren zonder bijkomende kosten. Dommershuizen Oldtimer Taxaties. 1161 AK Zwanenburg. T: 31 06 53135088. Expertisebureau Rovin B.V. beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van taxatie van oldtimers.
Tielen Klassieker Taxaties Limburg en Brabant TMV Expertise En Taxatiebureau Zuid Nederland.
Oldtimer taxatie klassieker taxatie youngtimer taxatie tractor taxatie motorfiets taxatie vrachtwagen taxatie truck taxatie sportwagen Austin Healey MG Triumph TMV taxateur kennis van zaken. Show Navigation Hide Navigation. Van harte welkom op de website van Tielen Klassieker Taxaties. Taxatie van oldtimer autos, youngtimers, tractoren, vrachtautos, brom-/motorfietsen en speciale voertuigen. Professionele vaststelling conform artikel 7960: B.W. van de vervangingswaarde van uw waardevolle bezit is van essentiëel belang voor de verzekering. Bij schade door een ander wilt u middels het door uw verzekering geaccepteerde taxatierapport aantonen wat de vervangingswaarde is. Staat uw auto momenteel in restauratie?
Hafkamp Projects B.V.
Bedankt voor uw belangstelling en bekijk ook de andere pagina’s’ van deze site, die geven u een goed beeld van wat u van een taxatie mag verwachten. Een greep uit de door ons uitgevoerde taxaties kunt u bekijken in de de fotogalerij.
Welke oldtimer taxateur is wel en welke is niet bertrouwbaar Nivre Fehac VRT TMV.
Acceptatierichtlijnen Europeesche Verzekeringen. De taxatie dient te zijn opgemaakt door een taxateur.: Ingeschreven in het Nivre register, in het register van de stichting VRT, in de sectie motorvoertuigen van het register van de federatie TMV, een Fehac erkende taxateur of een deskundige uit de merkenclub. Ze eist minimaal klasse 1, 2 of 3 of klasse a, b of c. Ook deze verzekeraar kent strenge acceptatiecriteria /span br/ De oldtimer wordt geparkeerd in een afgesloten stalling. Rijdt niet meer dan 7.500 kilometer per jaar. Is 20 jaar of ouder. Is een kostbaar bezit en kan gezien worden als verzamelobject. Is een type auto waarvan een merkenclub bestaat.
Autoconoom taxatiebureau taxatie voor uw auto en motor.
Bel voor een afspraak voor taxatie op locatie bij u thuis of op uw werk: 06 54 30 2600. Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar van 9.00 tot 22.00! Lees hier het krantenartikel over Autoconoom Taxatiebureau en het belang van het taxeren van uw auto of motor. Let op: voor dit krantenartikel is Adobe Reader vereist hier te downloaden, of in de appstore. Wanneer u uw auto, klassieker, motor of ander voertuig door Autoconoom Taxatiebureau laat taxeren, dan ontvangt u zo snel mogelijk uw taxatierapport. Dit taxatierapport voldoet aan de eisen die de Fehac en VRT stelt en is daarom ook Fehac-goedgekeurd, wat oldtimer verzekeraars vaak eisen.
Oldtimertaxatie DEKRA.
Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs. Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring, hebben gevoel voor authenticiteit en voorzien u graag van advies, bijvoorbeeld als uw voertuig gerestaureerd moet worden. U ontvangt na afloop van de taxatie een uitgebreid rapport voorzien van beeldmateriaal.
Taxatie oldtimer en klassiekers Waarom uw oldtimer of klassieker laten taxeren?
Neem vrijblijvend contact op met een van onderstaande oldtimer taxateurs en informeer naar de mogelijkheden en kosten voor de door u gewenste taxatie. Vaak hoeft u niet eens langs te gaan, maar kan de taxateur bij u aan huis taxeren!
Laagland Taxaties.
Wij staan ingeschreven bij het VRT en door alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd. Het kan zinvol zijn om bij het importeren van een auto een taxatie te laten uitvoeren ten behoeve van de af te dragen BPM. Wij voeren deze taxatie uit en vullen voor u alle benodigde belastingpapieren in.

auto-ONDERDELEN24.nl